Festliga Felix

Jag har tingat en vacker pojk. En liten dansk-svensk gårdshund som föddes den 1a juli, en avkomma från världens bästa Tessla. Här har ni honom. Festliga Felix. Beskrivs som lugn och kelig. Vi längtar efter dig! 
 
Bildkälla: DSG Tessla

Det är lite tomt i min stad.

Elliesnor - vännen, myten, legenden, har åkt iväg flera hundratusen mil för att arbeta på en hästgård. Jag är inte alls avundsjuk (läs: Jag vill slita mitt hår av avundsjuka). Nej, allvarligt, jag är inte alls avundsjuk. Snälla någon. (läs: Jag är så himla avundsjuk. Jag mår illa av avundsjuka.)
 
Hon bor i ett fint hus på en fin anläggning med fina pållar och fin personal. Hon passar en fin valp tillsammans med sin fina hund i ett fint område på fina kusten. Jävla dig, Elliesnor. Vi saknar dig här! Det är tomt och så sover jag alldeles för länge. Jag vet inte hur jag ska klara att gå upp om inte du kommer och knackar på och hojtar genom brevlådan att "Vi ska badaaa och sooooola!" och så slutar det med att jag ligger i fosterställning på gräsmattan 300 meter bort. Jag saknar det. Och du ska vara borta hela sommaren. 
 
Därför önskar jag att du vaknar tidigt och är pigg, så du kan gå och bada med Chica i det underbara vädret jag sänder dig. Jag sänder dig också smärtstillande (eftersom att du i tid och otid ska tampas med vildingar till hästar) och även lite coca cola. Jag hoppas du hittar vänner för livet på anläggningen (hur många ben de har bryr jag mig inte om) och att du tänker på oss dödliga här hemma då och då! :) 
 
Underbettstanten längar nog hem lite (lite längtar hon väl i alla fall hem?). 

Man vet att man har en Casper när...

Du sitter i soffan, Casper kommer in i rummet och blir tokglad av att se dig. Han har sovit i sovrummet, hans minne fungerar inte ordentligt så han kommer inte riktigt ihåg att du fortfarande sitter i soffan. Han kommer fram och är så där superlycklig och vill hälsa. Han kan inte förstå att du ÄNTLIGEN kommer och håller honom sällskap. Sen.. Ni ska pussas. Han sträcker sig upp mot ditt ansikte, du tänker att "Ja, vad fan, kom här pussgurka!" och blundar. Sakta för du dina plutande läppar mot Caspers nos. 
 
Så får du en toffla i ansiktet. En skitig toffla. Dammig och jävlig. Så pussas Casper.
 

Ni vet när...

..när man är lite stressad och hundfan mer eller mindre måste kissa direkt? För man har försovit sig men man tänker inte tumma på kisset? Och då så står bara hunden och tittar på en? som om man vore dum? Och kissar inte alls?

Ja. Precis så. Tack, Casper. Mamma älskar dig.

Knut, Mårten, Felix, Frasse, Conny eller Bosse?

Tessla fick sex små underverk den 1a juli. På min och Baconmannens födelsedag! Det är ödet att jag skall plocka hem en liten puppis. Först får jag bara komma in på distanskurserna jag har sökt och sedan kommer valparna på årsdagen. Någon försöker säga mig något.. 
 
Idag är valparna 6 dagar gamla och har fått sina klor klippta för första gången. Jag kan inte ens inbilla mig hur det kommer vara att ha 18 extra klor som trippar fram över våra slitna parkettgolv. Det är för mig alldeles övermäktigt. Och spännande. Skrämmande är det också. Men snart. Snart är Knut-Mårten-Felix-Frasse-Conny-Bosse en i familjen! 

RSS 2.0