Ett meddelande skall levereras.

Hej!
Jag vill bara berätta att jag är magsjuk. Jag är så magsjuk att vi får gå ut flera gånger extra om dagen! När man är magsjuk får man vissa saker. 
Som att till exempel gräva ned benen i soffan, oavsett vad Mami och Papi säger. Eller hur? 
Slut på meddelande.

/Casper
PS. Jag är med i en tävling som korar Sveriges charmigaste hund. Visst röstar ni väl? Klicka på hjärtat här. D.S

Caspers stora lycka i livet.

Det finns ett tillfälle, en situation, en sak som är Caspers stora lycka i livet. När vi träffar på denna lycka så springer han runt i cirklar, spretar med benen åt alla håll med ett stort flin klistrat över hela ansiktet. Runt, runt, runt. Han hoppar, studsar, skuttar och blir så glad att jag tror minsann att det är risk för explosion. Han börjar gräva hej vilt, svansen piskar på honom och hela han lyser upp - han är lyckligast i världen. 

En sandlåda, en volleybollplan, nyfräst potatisland. Casper går total berserk på dessa ytor. Han är besatt. Varför reagerar han så här?

Bångstyrig.

Ni vet när man vaknar på morgonen och hunden ligger och sover så där jättegulligt? Och så vill man ta en bild, för att han är så djävla snuttesöt? Och precis då tycker han att det är lite kul att jävlas, så han börjar åma sig och förstör allting? Ja. Precis så.

Let it be, let it be spring!

Vårkänslorna börjar ta över det här hushållet. Det fladdrar nog inte bara i mitt bröst när jag ser min sambo, utan jag tror minsann att även vår byracka har fått vårkänslor. Igår så kelade han med en liten lerpöl. Han låg på rygg och åmade sig, kråmade sig och sparkade ordentligt med benen. Jajemensan, vårkänslor. 

Inte nog med vårkänslor, han har börjat få vittring på rådjur. Han är snabb och ganska nogrann, så vi funderar på att börja spåra. Ja, Casper funderar kanske inte så mycket, det är mest matte som står för den biten av planen. Var kan man spåra? Har ni några bra spårtips som kanske utelämnas på en kurs? 

Alla tips mottages tacksamt! :) 


RSS 2.0