Låt mig presentera: Den tassande familjen!


Först ut är Einar Skyrim!
Einar flyttade in i vårat slott i mars -11. Han satt inne hos våra grannar i sin bur och såg ledsen ut. Grannbarnet hade efter 3 månader tröttnat på kaninen. De tidigare ägarna hade haft kaninen ett år, så jag är hans tredje ägare. Einar har kommit för att stanna. Han sköter sig själv, tassar runt i vår lägenhet och en gång har han tagit sig en tugga av mina skor. Så länge det finns mat och vatten är han dock tugg-fri på förbjudna områden. Han går lös bland oss och börjar bli handtam. Heja Einar!

Den andra att bli presenterad är Fläsk Elder Scrolls!
Fläsk är 2 år gammal och kom till vårat slott i januari -10. Han bodde hos en barnfamilj som hellre ville ha en hona och var avlivningshotad. Fläsk har fått sitt namn efter min och Fids tidigare gemensamma favoriträtt, Fläsk med löksås och potatis. Fläsk skulle hetat Bacon, men det kallar jag och Fid varandra och det hade helt enkelt blivit för många bacon i en panna. Fläsk är en trevlig pojk som inte är sen att ge sig in i leken med hundarna. Han och Casper brottas friskt, jagar varandra och sover ihop med oss.

Sist men inte minst, Casper Morrowind!
Casper är en 1,5 år gammal bastardhund som kom till oss i jan -11. Jag tog över honom från en bekant då hon inte längre kunde ha två hundar med gott samvete, eftersom den äldre tiken började säga ifrån när den lilla prutten började bli stor. Och vilken tur var det! Casper är det bästa som har hänt mig och nu, 8 månader senare kan jag inte tänka mig att leva en enda dag utan honom. Casper är en glad och lycklig kille med stor hjärna och lite mindre hjärta. Väldigt matglad och bju'r du på en godbit har du en bästis med detsamma! Casper är en blandning av American Staffordshire Terrier, Dogo Argentino och American Bulldog. En bastardhund är med andra ord en blandrashund. Casper är ett tydligt exempel på vad som händer när man blandrasavlar, han har allergier och dåliga leder men vi hoppas på att vi i alla fall får några år ihop. Casper hänger med på allt och är min absolut bästa vän.

Reflektioner;

Skriv din tanke här:

Namn:
Är du är ofta?

E-postadress: (detta är obligatoriskt)

URL/Blogg/Hemsida:

Reflektion:

Trackback
RSS 2.0