Mot nya äventyr.

Det här med att ha en valp är väldigt nytt för mig. Jag har tidigare bara haft vuxna hundar och de valpar jag har haft hand om har ju inte varit mina och näst intill redan "färdiga". När det här lilla oskrivna bladet kom innanför mitt hjärtas tröskel försvann plötsligt allt jag visste om ludna, fyrbenta och skällande odjur. Det är en del frågor som har väckts av detta nya föräldraskap men Knut verkar finna sin plats mer och mer här i Linköping. Det är det viktigaste för mig just nu, att han mår bra och trivs med livet, inte att jag vet och förstår allting jämt och ständigt. Det kommer senare. 

Det är ett problem som uppstått och det är att han inte bajsar utomhus. Ibland händer det att han gör ifrån sig utomhus, men oftast bara står man i ungefär en million minuter och väntar. Sedan går man upp, för inte ens Knut vill vara ute längre. Efter ungefär 15 sekunder innanför dörren springer han till en av sina två bajs-platser i lägenheten och lägger en miniliten korv. Problemet är inte att han bajsar, utan var han gör det. Jag har nu fått rådet att helt enkelt bara vara tills han har gjort ifrån sig, att det kommer senare så fort han är helt trygg i sin lilla 'bubbla' och att det bara är att öva, öva och öva. 
 
För träning, det är inte något som Knut har svårt med. Han fattar nästan genast vad det är man vill, så nu åker klickern fram och här ska tränas inför WP, agility och rallylydnad! Snart, alldelels snart, ska jag presentera Knut för er. Vi hörs snart igen! :)
 

Reflektioner;

Skriv din tanke här:

Namn:
Är du är ofta?

E-postadress: (detta är obligatoriskt)

URL/Blogg/Hemsida:

Reflektion:

Trackback
RSS 2.0