En coca cola och en liten lurv.

Alfons som är här under dagarna har lite svårt att äta. Han äter nästan ingenting och är svårmutad som få. Igår så gav jag Casper ett märgben fyllt med färskfoder. För att hela givan skulle få plats hämtade jag ett ganska litet ben och pressade i det sista. Casper tuggar på det stora, och Alfons börjar lukta på det lilla. Casper vaktar inte mat mot Alfons, för han "vet" att Alfons inte äter ändå. Döm av vår förvåning när Alfons öppnar sitt lilla gap och plockar upp det där benet och bär iväg med. Efter en stund tittade jag till honom och då låg han i bädden och slickade ur det sista fodret ur benet. 

Han åt! Självmant! På annan tid än sin mattid, hallelujah!

Inte nog med det. Jag köpte mig en cola idag, och jag satt på balkongen och njöt av solen. Alfons kommer ut och vill också sola, och råkar välta colan. Det rinner ut lite på balkonggolvet och när jag ska torka upp det så står han och slickar i sig. Cola! Från balkonggolvet! 

Jag har bara en fråga. "Vem är du och vad har du gjort med Alfons?"Reflektioner;
Postat av: /N

Det verkar bero en hel del hur många tikar som luktar intressant i området. Även om Alfons aldrig fått veta hur kul man kan ha med en tik så verkar han följa månens faser nogsamt. Suck...

2012-03-27 @ 23:36:26

Skriv din tanke här:

Namn:
Är du är ofta?

E-postadress: (detta är obligatoriskt)

URL/Blogg/Hemsida:

Reflektion:

Trackback
RSS 2.0