Det är lite tomt i min stad.

Elliesnor - vännen, myten, legenden, har åkt iväg flera hundratusen mil för att arbeta på en hästgård. Jag är inte alls avundsjuk (läs: Jag vill slita mitt hår av avundsjuka). Nej, allvarligt, jag är inte alls avundsjuk. Snälla någon. (läs: Jag är så himla avundsjuk. Jag mår illa av avundsjuka.)
 
Hon bor i ett fint hus på en fin anläggning med fina pållar och fin personal. Hon passar en fin valp tillsammans med sin fina hund i ett fint område på fina kusten. Jävla dig, Elliesnor. Vi saknar dig här! Det är tomt och så sover jag alldeles för länge. Jag vet inte hur jag ska klara att gå upp om inte du kommer och knackar på och hojtar genom brevlådan att "Vi ska badaaa och sooooola!" och så slutar det med att jag ligger i fosterställning på gräsmattan 300 meter bort. Jag saknar det. Och du ska vara borta hela sommaren. 
 
Därför önskar jag att du vaknar tidigt och är pigg, så du kan gå och bada med Chica i det underbara vädret jag sänder dig. Jag sänder dig också smärtstillande (eftersom att du i tid och otid ska tampas med vildingar till hästar) och även lite coca cola. Jag hoppas du hittar vänner för livet på anläggningen (hur många ben de har bryr jag mig inte om) och att du tänker på oss dödliga här hemma då och då! :) 
 
Underbettstanten längar nog hem lite (lite längtar hon väl i alla fall hem?). 

Reflektioner;

Skriv din tanke här:

Namn:
Är du är ofta?

E-postadress: (detta är obligatoriskt)

URL/Blogg/Hemsida:

Reflektion:

Trackback
RSS 2.0