Sömnlös i Seattle..

..skulle jag ha skrivit om jag bodde i Seattle. Nu bor ju jag i Linköping, och det känns inte lika bekant med "Sömnlös i Linköping, snart i ett dvd-ställ nära dig".

Jag har börjat med att aktivera Casper lite hårdare, på ett sorts schema. Under vilodagarna, som infaller var tredje dag, gör vi ingenting. Bara koppelpromenader, han får lite godis om han "gör rätt för sig" och så vidare. Ingen aktiv träning, ingen lek, bara vara. Men dagarna mellan ska vi leka, gå med klävjeväskan, dra vikter (när jag får tummen ur och köper en sele, förhoppningsvis i början av feb), klickertränar och har roligt helt enkelt.

Idag har Casper sovit rätt och slätt hela dagen. Sovit som en stock, knappt rört på sig. Motvilligt följt med ut på promenader (dock försökt leka på fältet och sådär) och bara varit. Dödsskönt. Jag har fått hur mycket tid över till annat som helst. Det här är nog ett vinnande koncept, tror jag.

Hur gör ni i vardagen?

Reflektioner;
Postat av: Kia | Hundliv & Bloggdesign

Vi har också vilodagar regelbundet, men det är ju för att Hella inte ska bli för stressad. Asskönt att ha en eller två dagar i veckan som man kan ta hunden bara på en kortis och inte ha dålig samvete för att hunden inte aktiveras. :P Hella sover som en stock på sina vilodagar som oftast är efter en dag på dagis.

2012-01-24 @ 09:49:58
Hemsida/blogg: http://kiapalmang.com

Skriv din tanke här:

Namn:
Är du är ofta?

E-postadress: (detta är obligatoriskt)

URL/Blogg/Hemsida:

Reflektion:

Trackback
RSS 2.0