Hundvädret fortsätter.

Det är fortfarande blött och grått. Det har börjat blåsa till på köpet. Stark vind är något som Prutten inte alls trivs med, men han följer i alla fall med ut så länge det inte regnar.
Idag upptäckte jag något nytt med Prutten. Han ligger och sneglar på mig med bara ett öga. Jag har inte kommit på vad det är han vill när han ser så lurig ut, men det kommer nog med tiden. Brukar era hundar ha något liknande för sig?

Hittade en morot som Casper hade gömt. Jag vet inte när han gömt den, men det måste varit längesedan, eftersom den är skrynklig, svart och ser ut som en gammal och slö bajskorv. Också en av Caspers fantastiska företeelser. Att gömma saker som blir äckliga.

Härligt!

Reflektioner;
Postat av: Paula

Haha, hur vet du då att det är en morot, och inte en gammal bajs? hahaha DD blänger "över axeln" på sig själv. Hon ligger med rumpan mot mig, sedan vrider hon upp huvudet rakt upp och tittar på mig uppochner. Då kräver hon klappar ;)SVAR från bloggen: Jag förstår hur du känner, har man uppgifter i halsbandet så är det klart att man vill ha det på! Och självklart måste dom få vara fria, den friheten är mer värd än att vara utan halsband :)

Haha, ja det är en av fördelarna med att ha mycket nackskinn ;)

2012-01-07 @ 08:22:40
Hemsida/blogg: http://www.kamparna.se

Skriv din tanke här:

Namn:
Är du är ofta?

E-postadress: (detta är obligatoriskt)

URL/Blogg/Hemsida:

Reflektion:

Trackback
RSS 2.0