Försöka går ju.

Jag hade tänkt att jag skulle lära Casper "stilla". Det går sådär. Jag tänker att jag väntar ut honom, och när han faktiskt är helt stilla så klickar jag. Jag har tänkt att träna detta lite extra just vid fodergivan. Det går som sagt sådär. Casper sätter sig ner och börjar slicka sig om munnen, eftersom vi brukar göra "får jag en puss" innan vi säger varsågod. 

Sedan tar han ett varv i köket. Snurrar runt. För det gör vi också ibland innan vi säger varsågod. Sen sätter han sig ner och då tänker jag "Aha! Nu jäklar ska jag kunna klicka". Vet ni vad hundf*n gör? Börjar vinka. Så sitter han där och kastar höger framben upp och ner, upp och ner helt hysteriskt. Till slut så börjar han vinka med båda, ställer sig upp på bakbenen och tar ett par steg runt om samtidigt som han vinkar med båda tassar.

Sedan sätter han sig ner. Jag tänker givetvis att jag skall klicka skiten ur hans nästa "jag är still". Innan min tanke ens är klar, tror ni inte att han börjar nicka(något vi också klickat på ett par gånger)? Han sitter och nickar som en tok, jag undrar om han inte får lite hjärnskakning, han ser så där hjärnskadad ut. Till slut har jag en hund som snurrar runt på bakbenen, medans han vinkar frenetiskt och nickar så hårt på huvudet att han biter sig i tungan för att han slickar sig om munnen samtidigt.

Vem var det som sade något om klickerkloka hundar? Jag tycker han beter sig ganska dumt åt.Reflektioner;
Postat av: ellinor

HAHA! Casper gjorde min dag! Filma nästa gång

2012-01-20 @ 10:46:47
Hemsida/blogg: http://bumbis.blogg.se/

Skriv din tanke här:

Namn:
Är du är ofta?

E-postadress: (detta är obligatoriskt)

URL/Blogg/Hemsida:

Reflektion:

Trackback
RSS 2.0