Bra eller blä? Okej eller oacceptabelt? Hurra eller herrejösses?

Jag är ute och tar ett snabbt bloss med min "syster". Eftersom det är -15 grader och vi fryser våra stackars lemmar av oss tar ett bloss ungefär två minuter. Hundarna sitter innanför balkongdörren och undrar om de inte får följa med ut. Ungefär här, precis när vi fryser ihjäl så kommer min lite galna granne och börjar skrika på balkongen, det ena efter det andra härjas det om. Och det är ok - det började trots allt med att vi var ute och rökte och man bör ha hänsyn till sina grannar.

Hundarna då? Givetvis reagerar de på insidan, de tror ju att någon kommer in genom dörren snart! Både två och fyra skall läggs av, var på min granne blir så förbannad att han skriker att hundarna ska tyst - annars jävlar. Tre minuter senare står han och sparkar på min ytterdörr, och blir förbannad IGEN för att hundarna skäller.
Min personliga åsikt är att det är helt ok och naturligt för hundarna att säga till att någon är på väg in. För det är ju vad dem tror, och de skällde inte som galningar. Vardagsskall eller vad man ska säga. Vad tycker ni?

Är det bu eller bä att hundarna, i en sådan här situation, börjar skälla på dörren?

Reflektioner;
Postat av: LL

En hund som skäller så fort någon lägger en fjärt i trapphuset - inte okej!

En hund som skäller för att någon sparkar på dörren - mer än okej!Så länge hunden inte står och okynnesvrålar i tid och otid så är de faktiskt levande varelser som har rätt att finnas precis som din vrålande granne :O Folk är fascinerande :P

2012-02-03 @ 23:08:21
Hemsida/blogg: http://mittlivsomhund.blogg.se/

Skriv din tanke här:

Namn:
Är du är ofta?

E-postadress: (detta är obligatoriskt)

URL/Blogg/Hemsida:

Reflektion:

Trackback
RSS 2.0