Äta bör man annars dör man.

Hur utfodrar ni era hundar, med vad och varför?
Casper får mat en eller två gånger per dag. De dagar han bara får mat en gång är när jag glömt tina mat, och alla andra dagar får han två gånger. Casper får alltid mat efter motionering, jag tycker att hungriga vargar jagar bäst och därför får Casper gå "hungrig" tills vi har arbetat lite. Vilodagar får han direkt på morgonen och på eftermiddagen.

Casper äter Vom og Hundemat pga att det inte är något spannmål i det fodret. Jag ska börja mixa ner grönsaker och så åt honom. Det är viktigt med berikning och jag tror han börjar bli lite halvtrött på att äta samma grej om och om igen. Även om han smäller i sig, så börjar det synas att det går på rutin. Casper behöver också smörja tarmen lite, med VoH så blir han så himla hård och torr i magen. Och det behöver vi ju genast ändra på!
On top of it all så får Casper laxolja i maten, dels för hans allergier men också för att jag tror det hjälper att smörja tarmen lite. Hur gör ni, och varför?


Reflektioner;
Postat av: LL

Rocky får Hills d/d vilket håller magen i schack och vi slipper både räserbajs och utslag. På morgonen får han en matsked med Dr. Baddakys Fiskolja då han en period hade så galet dålig kvalité på klorna, men nu är dom hårda och fina så vi fortsätter :D Han tycker dessutom att den är jäkligt god :PSigge får Enukanubas valpfoder för stora raser. Vet inte riktigt vad jag tycker om detta då han har gaser som gör mig tårögd. Anledningen till att han går på detta foder är för att det var vad uppfödaren använde sig av.Båda hundarna får nu mat 4 gånger om dagen, Sigge för att han ska tillgodose sig maten på ett bra sätt och Rocky för att han inte ska bli utanför haha!

2012-02-03 @ 14:44:11
Hemsida/blogg: http://mittlivsomhund.blogg.se/

Skriv din tanke här:

Namn:
Är du är ofta?

E-postadress: (detta är obligatoriskt)

URL/Blogg/Hemsida:

Reflektion:

Trackback
RSS 2.0