Första injektionen is done!

Jag klev upp med andan i halsen, en klump i magen och hjärtat bultade som aldrig förr! Nu var det dags för Caspers första injektion hemma, där jag är alldeles själv, utan min fantastiska veterinär (eller djurvårdarna). 

En spoiler, det gick skitbra. Jag tyckte det var lite svårt att få in nålen, men det var nog bara för att jag var så himlans nervös. Det enda jag undrar nu är.. 

Var gör jag av sprutan och kanylen när jag är klar?

Jag har lagt den första i en burk. Jag får nog samla dem där tills det inte får plats mer, och då får jag väl lämna in burken till kliniken så får de slänga den åt mig. Nu hoppas vi att Casper inte kräks!

Vad ska ni göra idag, vänner?
Jag var utklädd till hund i helgen. Hade man kunnat tippa på det?

Reflektioner;
Postat av: Annica

Han är allergisk så han får två sprutor varannan vecka. Åh vi tycker det är jätteläskigt så vi åker till veterinären varje gång det är dags haha :)

2011-11-08 @ 10:25:02
Hemsida/blogg: http://diamondsarenotagirlsbestfriend.blogg.se/
Postat av: Annellisaa

varför får han sprutor hemma?

2011-11-08 @ 11:24:42
Hemsida/blogg: http://annellisaa.blogg.se/
Postat av: EMMAS!

allt bra med dig idag? kram :D

2011-11-08 @ 12:49:56
Hemsida/blogg: http://eemma.se
Postat av: Nikita Svarar;

Annellisa;

Casper behandlas med immunterapi för att han är allergisk mot kvalster. :) Behandlingen börjar hos veterinär, som lär en ge sprutorna hemma och där fortsätter man behandlingen. :)Annica;

Jag tycker också det är jätteläskigt. Är väldigt spruträdd men jag lyckas på något vis komma över rädslan och har ångest efteråt istället, haha!

2011-11-08 @ 15:28:51
Hemsida/blogg: http://byrackor.blogg.se/
Postat av: LL

Angående "pirr i magen"

Det var meningen att jag skulle ta hem en liten jaktgolden, men den där jäkla skolan tar alldeles för mycket tid så som det ser ut nu får jag strunta i det, för en sån liten parvel kan ju inte vara själv :(Skönt att det går bra med sprutorna hemma! Tror att det ofta blir en helt annan sak när man faktiskt själv håller i sprutan, man har liksom inte tid att svimma och greja ;) Är ju över lag ett vanligt fenomen att om man bara får pilla med det själv istället för att stå bredvid som åskådare så blir det inte lika laddat. Heja er :D

2011-11-09 @ 14:33:09
Hemsida/blogg: http://confessionsofalunatic.blogg.se/
Postat av: Nikita Svarar;

LL - Oj då! Vad är det du vill göra med din golden då? :) Synd att jag har fullt upp nu för ti'n, annars hade jag gärna erbjudit mig att hjälpa till under de där ensamma timmarna. :)Nä, jag har verkligen inte tid eller ork att känna någonting. Jag bara gör det, och så får det vara klart sedan. Jag tror faktiskt att det här hjälper mig även på min egen rädsla för sprutor på mig själv, haha. Casper verkar ju inte lida, så varför ska jag dö av ett litet blodprov? ;)

2011-11-15 @ 12:16:13
Hemsida/blogg: http://byrackor.blogg.se/

Skriv din tanke här:

Namn:
Är du är ofta?

E-postadress: (detta är obligatoriskt)

URL/Blogg/Hemsida:

Reflektion:

Trackback
RSS 2.0