En negativ effekt av klicker...

..fast väldigt rolig ändå.


När jag har lite tråkigt, eller inte har några idéer så klickar jag alla beteenden som Casper erbjuder - oavsett om det är snurra runt, tass, ligg och så vidare. Detta har gjort att han gärna kör hela numret när han inte vet hur han ska göra för att få godbiten. Nu till problemet..


Han har börjat köra hela numret när vi äter. För att han vill ha godbiten. Som ligger på våra tallrikar.


Nu minns jag inte om han är smart eller korkad, men detta är ju ett väldigt korkat sätt att tigga på, men det är mycket smart att pusslar ihop två och två!
Här står han i skrivande stund och försöker få resterna på min tallrik. Han provar momentet "puss" och "tryck". Det fungerar inte ska jag nog tillägga.

Reflektioner;
Postat av: LL

Hahaha! Underbart! Kan inte låta bli att flina! Älska klickerkloka hundar!Sv: Jag skulle gärna flytta till en riktig lägenhet men som läget är nu passar det sig för dåligt. Nu har vi 10-månadershyra och nära till skolan = billigare på sommaren och hinner lätt hem till Rocky på lunch. Helst skulle jag vilja bo utanför stan i ett hus på landet, gärna Bestorp :O Sjukt fint därute!Min eventuella jaktgolden ska bli min nästa agilitystjärna. Visst, kan aldrig mäta sig med en border men min plan är att vi inte ska ligga långt efter :P Sen vore det kul att apportera lite, och givetvis blir det lite allmänna fjanterier som kommer i vår väg (för just nu är jag jävligt sugen på att bara få det att funka. Punkt slut liksom haha)

2011-11-16 @ 11:01:03
Hemsida/blogg: http://confessionsofalunatic.blogg.se/

Skriv din tanke här:

Namn:
Är du är ofta?

E-postadress: (detta är obligatoriskt)

URL/Blogg/Hemsida:

Reflektion:

Trackback
RSS 2.0