Dag 14 av vaccinering

Idag kliver vi in på dag 14 av hyposensibiliseringen på Casper. Han ser ut som ett skadeskjutet lamm när jag ber honom att sätta sig ner, men det är skönt att han litar så pass mycket på mig att han sätter sig ner och sitter still tills jag säger annat. Han har inte förstått vad sprutan är, och vill gärna ta den i munnen och visa upp när vi är klara.

Dumma hund, men det är min dumma hund! Jag har märkt att han har en liten, kal fläck på ena örat. Igår såg jag att det är ett litet rivsår i. Jag hoppas för mitt liv att det inte är på grund av sprutorna, men jag kan nog ta upp det med veterinären när vi röntgar hans armbågar.

Vad för hälsotester har ni gjort med era hundar? Har det varit frivilligt eller på grund av misstänkt sjukdom?


På väg till midsommarfirande, kloklippning och skönhetskur (borstning och tvagning)!

Reflektioner;
Postat av: Kia | Hundliv & Bloggdesign

vi har hitills inte hunnit med några hälsotester på Hella. Hon var ju på halvfoder, då var det uppfödarens ansvar men det blev aldrig av. Planerar att kolla njurar/hjärta/patella/hud/ögon och HD/AD på henne i vår. Men annars har vi bara varit in hos vetten för hon vart sjuk eller för att vaccinera. En fraktur i sesambenet, en rejäl infektion i kroppen av kennelhosta och en halv foderallergiutredning.

2011-11-15 @ 19:16:28
Hemsida/blogg: http://kiapalmang.com

Skriv din tanke här:

Namn:
Är du är ofta?

E-postadress: (detta är obligatoriskt)

URL/Blogg/Hemsida:

Reflektion:

Trackback
RSS 2.0