Besök hos farbror doktorn.

Igår var vi iväg till Djurdoktorn i Linköping, och jag fick sätta en spruta på Casper. Innan vi gick in såg jag framför mig hur kanylen kändes igenom skinnet, hur huden skulle ge motstånd och ge ifrån sig ett litet ljud när nålen trängde igenom.


Det gjorde det inte. Inget utav det. Det gick jättesmidigt och var inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara. Casper verkade inte heller bry sig nämnvärt om nervösa matte! Vi fick stanna kvar på kliniken i 30 minuter för att kontrollera så han inte skulle få en anafylaktisk chock av injektionen och det fick Casper inte heller. Vi började vandra hemåt i eftermiddagsmörkret och ungefär 400m ifrån kliniken kräks han. För säkerhets skull så bad jag Baconmannen att ringa kliniken och vi fick gå tillbaka. Casper kräktes igen på kvällen men idag har han mått prima.


Imorgon ska vi iväg igen, men imorgon ska Casper få stanna kvar några timmar på observation. Det ska kontrolleras så han endast reagerar positivt på vaccinet, och gör han inte det så har vi kastat tusentals kronor i sjön. Om han inte mår bra av detta så kan behandlingen inte fortsätta, så nu håller vi tummarna! 


Reflektioner;
Postat av: Anki

Aldrig kul när dom är sjuka. Hoppas att det funkar!

2011-11-06 @ 12:37:56
Hemsida/blogg: http://orietamo.blogspot.com

Skriv din tanke här:

Namn:
Är du är ofta?

E-postadress: (detta är obligatoriskt)

URL/Blogg/Hemsida:

Reflektion:

Trackback
RSS 2.0