Vintern är möjligtvis här.

Vintern är kanske här. Snön har kommit till Linköping och jag vet en speciell fiskille som är ganska glad i den lilla snö som är. Då Baconmannen är magsjuk har han legat i karantän i sovrummet. När hans magkrig bröt ut i morse tog jag hunden under ena armen, katten under andra, mobil och täcke i munnen och kastade mig ut som om jag blev beskjuten. Sedan slängde jag igen dörren bakom oss och förberedde sanering av allt han hade vidrört (inkl. katt och hund, stackarna).

För att minimera risken för smitta tog jag på mig full mundering a la hund och stack ut i Tinnerö med Casper. Jag och Casper ville testa på att gå en ny väg, ha ett litet vinteräventyr, lattja runt lite på upptäcksfärd. Det gick så där. När varken jag eller Casper visste vilket håll vi skulle gå åt började vi promenera rakt fram. Jag började bli uppriktigt orolig efter en stund, och Casper bara knatade på en femton meter framför mig. Från ingenstans så bara sticker han som ett skott, och stannar hastigt var 20e meter, medans jag kutar efter - livrädd att han sticker på rådjur helt plötsligt. Men icke! Han ville bara visa att han hade hört en bil, och vi hittade ett hus. Jag knackade på för att fråga var jag var, och vi hade hamnat nästan 8km utanför Linköping. Så nu vet vi det, det tar nästan tre timmar dit.

Tack och lov fick vi åka motorfordon till Linköpings Hundungdom, och när vi väl kom hem var vi båda två tvärslut. Men imorgon, medans snön ligger kvar, blir det en promenad till. Det är faktiskt härligt med snö, men jag trodde inte att jag skulle erkänna det någonsin. Vad tycker ni och era fyrbenta om snön?

Vi hörs snart igen!

Reflektioner;
Postat av: LL

Rocky ÄLSKAR snö och det är svårt att ta några raska promenader i koppel då han mer än gärna rullar sig varannan meter och de övriga metrarna leker grävskopa haha!Och just ja, jag har skaffat en mer "hundig" blogg om du vill kika, för om två veckor är det slut på friden! Då blir jag med valp för första gången i mitt liv :P

mittlivsomhund.blogg.se

2011-12-20 @ 12:46:17
Hemsida/blogg: http://confessionsofalunatic.blogg.se/

Skriv din tanke här:

Namn:
Är du är ofta?

E-postadress: (detta är obligatoriskt)

URL/Blogg/Hemsida:

Reflektion:

Trackback
RSS 2.0