Låt mig presentera: Mig själv!

Hallå!
Nikita (kallas Kita & Kitty) var namnet. Jag är en 20 år gammal studerande, lagom kul, lagom snygg tokig hundtant. (Jo, man kan faktiskt vara tant fast man inte är torr bakom öronen!) Jag går i en fristående skola för att läsa upp min gymnasiekompetens, var på jag vill gå etologi på universitetet. Min tanke är att jag skall bli etolog med inriktning på hund, hundinstruktör, hundpsykolog samt hunddagisföreståndare. Jag tar en sak i taget och lever gott så länge.


Jag bor i Linköping med min sambo Fid, som är 21 år gammal och inte riktigt lika tokig i hundar som jag. Han står ut och dyker säkert upp här ibland. Vi är stolta ägare till en dvärgkanin (som har flyttat hemifrån men alltid är välkommen tillbaka) vid namn Einar Skyrim, en 2 år gammal, röd katt vid namn Fläsk Elder Scrolls och en 2 år gammal bastardhund vid namn Casper Morrowind. 


Fid kommer ifrån Göteborg, och jag kommer ifrån Norrköping. Våra gemensamma intressen är att äta mat (inte laga den), spela spel (xbox, pc och brädspel) samt att läsa skitspännande böcker i fantasy-genren. I övrigt är jag genusintresserad, vegetarian (fast ibland fuskar jag för jag äter vissa saker från havet - hyckleri!), förbannat förbannad, lyckligt lottad, dagmatte och diagnosticerad med ADHD.


Mina dagar spenderas med mina och andras djur, samt med näsan djupt inne i artiklar, texter, böcker och referat om just våra kära hundar.


Vem är du?
Vi hörs! /Kitty & den tassande familjen


Kitty i egen hög person.

Reflektioner;

Skriv din tanke här:

Namn:
Är du är ofta?

E-postadress: (detta är obligatoriskt)

URL/Blogg/Hemsida:

Reflektion:

Trackback
RSS 2.0